WWW-sivut, verkkokaupat ja IT-palvelut Kaikille toimialoille.

Verkkosivuston itsenäiseen ylläpitoon

NemoCMS on IT-Konttori Oy:n toteuttama verkkosivujen julkaisuun ja ylläpitoon tarkoitettu helppokäyttöinen, kotimaisin voimin tehty ohjelmisto. NemoCMS tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ja toiminnallisuudet yrityksen tai yhdistyksen verkkosivujen tehokkaaseen ja helppoon hallintaan.

Tuotteen hinnoittelu on selkeä. Julkaisujärjestelmän kuukausihinta muodostuu käytössä olevien laajennusmodulien (ominaisuuksien) mukaan. Näitä ovat mm. dynaaminen tuoteluettelo, tapahtumakalenteri, lomake-editori, kuvagalleria, käyttöoikeuksien hallinta ja ajankohtaista-palsta.

Lisäominaisuuksia voidaan ohjelmoida myös sivustokohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, ellei sopivaa toiminnallisuutta ole valmiina. Tämä ominaisuus tekee julkaisujärjestelmästämme erittäin monipuolisen ja skaalautuvan ohjelmiston, joka sopii varmasti jokaisen sivuston tarpeisiin sen laajuuteen katsomatta.

NemoCMS sopii todella hyvin myös monikielisille sivustoille, koska itse lisätty sisältö on kaikilta osin muokattavissa. Tämä tekee eri kieliversioiden hallinnoimisesta helppoa.

Tutustu laajennuksiin
Hinnasto