WWW-sivut, verkkokaupat ja IT-palvelut Kaikille toimialoille.

Räätälöity OmaSovellus - ratkaisu Sinullekin?

Oletko harkinnut valmiin ohjelmiston hankintaa tehostamaan ja helpottamaan yrityksesi toimintoja? Tuotteistettujen eli ns. valmisohjelmistojen ongelmana on kuitenkin usein se, että ne ovat liian kalliita, monimutkaisia tai laajoja, niistä puuttuu juuri Sinulle tärkeitä ominaisuuksia, tuotetuki on heikkoa tai sitä ei tarjota riittävästi (ilmaisohjelmissa tuotetuki on usein maksullista, jos sitä on edes saatavilla).

Valmisohjelmistojen räätälöitävyys ja muunnokset ovat lähes poikkeuksetta hankalia toteuttaa ja täten ne ovat myös useimmiten todella kalliita. Ohjelmiston valmistaja voi myös pidättää oikeuden olla tarjoamatta mitään räätälöintejä tuotteeseensa.

Vuosien saatossa olemme keränneet hyviä kokemuksia asiakkailtamme, joille olemme toteuttaneet juuri heidän tarpeisiinsa mukautuvia sovelluksia. Ne eivät sisällä ylimääräisiä kommervenkkejä, mutta kuitenkin kaiken tarpeellisen. Räätälöitävyys on omaa luokkaansa ja sovellusten jatkokehitys on edullista ja nopeaa. Tuottamiamme sovelluksia voidaan tarvittaessa integroida myös muihin web-sovelluksiin ja järjestelmiin, kuten ERP- ja CRM-sovelluksiin.

Olemme toteuttaneet sovelluksia mm. seuraaville yrityksille: PMC Polarteknik Oy, Uulatuote Oy, SVEA, Sastamalan koulutuskuntayhtymä, Sastamalan yrityspalvelu, VTTK Oy, Lauttakylä-lehti, KS-Viestintä ja Melica Finland Oy. Voit tutustua osaan asiakascaseista tällä sivulla.