WWW-sivut, verkkokaupat ja IT-palvelut Kaikille toimialoille.
Teemme yhteistyötä useiden mainos- ja mediatoimistojen kanssa. Tarjoamme myös ohjelmointi-palveluita mm. alihankintana muille alan toimijoille ja sovelluskehitystä tekeville yrityksille.

IT-Konttori on oiva kumppani aina suunnittelusta toteutukseen!

Avain onnistuneeseen IT-projektin läpivientiin on määrittelyn ja suunnittelun onnistuminen jo projektin alkumetreillä. Asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin vastaaminen vaatii osaamista myös markkinoinnista, oikeista työkaluista ja käytännön toteutuksesta mutta ennenkaikkea kyvystä "astua asiakkaan saappaisiin" ja kehittää tilattua palvelua heidän näkökulmastaan.

IT-Konttori Oy tarjoaa mielellään kumppaneilleen apua projektien haasteisiin aina suunnittelusta toteutukseen. Halutessanne tulemme mukaan asiakaspalavereihin, jolloin voimme olla mukana projektin alusta lähtien tuomassa oman kantamme käytettäviin ratkaisuihin ja niihin keinoihin, joilla toivottu lopputulos saavutetaan.

Otamme tarvittaessa kokonaisvastuun tilatun palvelun tekniikasta. Me olemme siis tekninen kumppaninne, mutta asiakkaanne on edelleen kokonaan teidän. Tuotteemme mukautuvat erinomaisesti monipuolisiin graafisiin ilmeisiin ja sulavaan toiminnallisuuteen, jotka mahdollistavat idearikkaat ja kilpailijoista erottuvat ratkaisut.

Työskentelemme jatkuvasti erilaisten www-sivustojen, www-sovellusten ja verkkokauppojen parissa. Meillä ei ole tapana perääntyä tarjotuista projektimahdollisuuksista, vaan otamme mielellämme vaativampiakin haasteita vastaan. Meille pääasia on tyytyväinen asiakas.

Vahvoihin osaamisalueisiimme kuuluvat mm.

HTML, PHP ja CSS

Javascript, JQuery ja Ajax

SQL, MySQL

Järjestelmäintegraatiot esim. CRM / ERP -sovelluksista

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot ja niiden mukauttaminen (openSource)

Lisäsovellusten ohjelmointi olemassaoleville verkkosivustoille

Sähköpostitilien konfigurointi ja siihen soveltuvien ohjelmistojen käyttö

Palvelinkonfiguraatiot

cPanel, WHM, Webmin, ISPConfig

Ota yhteyttä, keskustelemme mielellämme lisää eri yhteistyömahdollisuuksista!