WWW-sivut, verkkokaupat ja IT-palvelut Kaikille toimialoille.

Meiltä saat tyylikkäät ja myyvät kotisivut

Majava Group Oy

Kankaanpään asunnonhankinta Oy

Ravintola Patruuna

IT-Konttorista saat yrityksellesi käyttövalmiit kotisivut avaimet käteen -periaatteella.

Toteuttamamme sivustot ovat visuaalisesti näyttäviä, varmatoimisia, selkeitä ja mikä tärkeintä - ne ovat helposti löydettävissä hakukoneiden avulla.

Tarjoamme uusien sivujen hankkimiseen pääpiirteittäin kaksi eri lähestymistapaa. Voit tilata meiltä sivuston, jonka päivityksistä ja tarvittaessa sisällöntuotannosta vastaamme me. Tämä vaihtoehto on sopivin lähestymistapa silloin, kun kyseessä on pienehkö sivusto, sille ei ole jatkuvaa päivitystarvetta tai sitä on vain vähissä määrin.

Tarvittaessa sivuston sisällön päivitys onnistuu myös itsenäisesti. Sivustoa voit päivittää kehittelemällämme julkaisujärjestelmällä mistä tahansa, kunhan käytössäsi on internet-yhteys. Julkaisujärjestelmän käyttöä suositellaan silloin, kun sivustolla on tietoa joka vaihtuu usein. Julkaisujärjestelmä on tehokas työkalu esim. tuoteluettelon tai tapahtumakalenterin ylläpitoon.

Ottakaa yhteyttä niin mietitään yhdessä Teille paras ratkaisu!

Tarjoamme tuotteita mm.

 • NemoCMS sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä tarjoaa monipuolisen työkalun verkkosivujen sisällönhallintaan.

  Voit ylläpitää monipuolisia ja vuorovaikutteisia verkkosivustoja helposti - ajasta ja paikasta riippumatta.

  Lue lisää ja tutustu

 • NemoCart on laajalti räätälöitävissä oleva sähköisen kaupankäynnin ratkaisu.

  Ohjelmistosta löydät kaiken tarpeellisen sujuvaan kaupankäyntiin, kuten tuen verkkopankissa ja luottokorteilla maksamiseen.

  Lue lisää ja tutustu

 • Eikö sopivaa ohjelmaa löydy markkinoilta? Onko se liian kallis, puuttuuko siitä ominaisuuksia vai onko tuotetuki vähintäänkin heikkoa?

  Ota rohkeasti yhteyttä ja kehitellään juuri Sinun yrityksellesi sopiva ohjelmisto. Jo lukuisat muut yritykset eri puolella Suomea ovat luottaneet IT-Konttorin ammattitaitoon asiakassovellusten kehittelyssä.

  Lue lisää ja tutustu