WWW-sivut, verkkokaupat ja IT-palvelut Kaikille toimialoille.

Mitä jos voisit hankkia kaikki yrityksellesi tarpeelliset IT-palvelut yhdeltä toimijalta?

Ovatko kotisivusi, verkkokauppa tai muut liiketoimintaa tukevat palvelut tälläkin hetkellä vaikeasti ylläpidettäviä, vanhentuneita tai kalliita? Jos haluat korjata tilanteen, on IT-Konttori silloin palveluntarjoaja jota etsit.

Tarjoamme monipuolisia palveluita aina konsultoinnista atk-tukeen sekä toteutamme vankalla ammattitaidolla niin www-sivustot, verkkokaupat kuin suoraan asiakkaan omaan käyttöön ohjelmoidut sovelluksetkin. Keskittämällä kyseiset hankinnat yhden osaajan käsiin, säästät selvää aikaa ja rahaa. Pystymme palvelemaan tehokkaasti kaikenkokoisia yrityksiä toimialaan katsomatta.
Hakukonemainonta ja -optimointi, verkkopalveluiden kävijäseuranta
Miten ihmiset löytävät yrityksesi verkkosivuille internetissä? Todennäköisesti he menevät ensin hakupalveluun kuten Googleen ja kirjoittavat haluamansa palvelun tai yrityksen nimen sinne. Yrityksen nimellä verkkosivusi löytynevät kyllä ilman hakukoneoptimointiakin, mutta entä jos haetaankin tuotteita tai palveluita ilman kohdennettua yritystä? Tällöin saadaan lisää haastetta juuri Sinun yrityksesi löytämiseksi. Tästä syystä hakukoneoptimointi on tärkeää.

Hakukoneoptimoinnin voi tehdä niin uusille kuin vanhoillekin sivustoille ja sen tuloksia voit seurata kävijäseurannalla, joka sisältyy palveluumme. Voimme ottaa käyttöön olemassa oleville sivuillesi myös pelkän kävijäseurannan. Hakukoneissa on mahdollisuus käyttää myös maksullisia, budjetoituja mainoksia.
Konsultointipalvelut
Konsultointipalvelut
Autamme yrityksiä kartoittamaan tietoteknisiä tarpeita niin laitteisto- kuin ohjelmistopuolellakin. Hoidamme tarvittaessa koko hankintaprosessin aina tarpeiden kartoittamisesta kilpailutukseen ja laiteasennuksiin saakka.

Jatkossa voit tilata meiltä myös ylläpitopalvelun, jolla laitteistojen ja ohjelmistojen toimivuudesta huolehditaan säännöllisesti.
Kotisivujen päivitys-, sisällöntuotanto- ja ylläpitopalvelut
Kotisivutuotanto
Onko kotisivujesi sisältö päässyt vanhenemaan tai päivitykset jääneet tekemättä ajanpuutteen vuoksi tai oikeanlaisen työkalun puuttumisesta johtuen? Meiltä saat edullisen päivitystarjouksen nykyisille kotisivuillesi. Toimitat vain haluamasi sisällön meille ja me hoidamme sen paikoilleen, edullisesti ja nopeasti.

Tarvittaessa päivitämme tai uusimme sivustosi niin, että voit huolehtia sen ylläpidosta vastaisuudessa itsenäisesti.
Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö!

Lisätietoja verkkosivustojen toteuttamisesta ja päivittämisestä
Laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmien korjaus ja ennaltaehkäisy
ATK-tuki
Meillä on pitkä kokemus erilaisten laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmien parissa työskentelystä. Toimimaton tietotekniikka voi pahimmillaan aiheuttaa yrityksen prosessien seisahtumisen. Siksi onkin ensisijaisen tärkeää, että laitteistot pysyvät kunnossa ja ohjelmistot ajan tasalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista, joita voimme tarjota atk-tuen ja ylläpidon osalta!
Mainostoimistopalvelut
Mainostoimistopalvelut
Mikäli tarvitsette mainostoimistopalveluita, kuten logon, käyntikorttien, esitteiden tai muun markkinointimateriaalin suunnittelua niin ottakaa yhteyttä, valitsemme Teille sopivimman yhteistyökumppanin laajasta verkostostamme.

Käytämme myös usein yhteistyöverkostomme mainostoimistoja ja freelancer-graafikkoja toimittamiemme teknisten sovellusten, verkkosivujen tai verkkokauppojen graafisen sisällön tuottajina.
Ohjelmistosuunnittelu, sovellussuunnittelu
Ohjelmistosuunnittelu
Toteutamme erilaisia ja erikokoisia selainpohjaisia sovelluksia ja toimintoja verkkosivuille myös suoraan asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä.
Lue lisää ohjelmistosuunnittelusta ja tutustu asiakkaisiimme täällä.
Sosiaalinen media, Facebook-mainonta ja -kampanjointi, kampanjasovellukset
Sosiaalinen media
Facebookin ja muun sosiaalisen median arvo markkinoinnissa kasvaa koko ajan. Hyödynnä kohdennetun markkinoinnin edut jo nyt, autamme suunnittelemaan mainoksesi tai kampanjasi ja käyttämään sitä tehokkaasti. Ota yhteyttä jo tänään!
Tuote- ja toimitilakuvaukset, panoraamakuvaukset (myös 360°)
Tuotekuvaukset
Myyvien tuotekuvien merkitystä ei useinkaan ymmärretä tai sitä ei osata arvostaa - nimittäin itse myyjän toimesta. Tuotteita myydään verkossa mielikuvilla ja tasokkaat tuotekuvat luovat hyviä mielikuvia. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meiltä saat tasokkaat tuotekuvaukset esimerkiksi verkkokauppaan ja tuotekatalogeihin, olivat ne sitten printtinä tai verkossa.

Uutena palveluna tarjoamme myös panoraamakuvaukset. Panoraamakuvilla voidaan esitellä erilaisia sisä- ja ulkokohteita virtuaalisesti jopa 360° katselukulmalla.
Verkkokauppa ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisut
Nettikauppa
Laajenna myyntialueesi vaikka koko maailman kattavaksi!

NemoCart verkkokauppasovelluksemme avulla yrityksesi saa toimivan, edullisen ja helppokäyttöisen verkkokaupan tehostamaan myyntiä netin välityksellä.

Lue lisää verkkokaupastamme täältä